Γλυκειά σοκολάτα

hpim0887.jpg

Σε μια όμορφη γιορτή κατέληξε η συνάντηση των 18 bloggers που είχαν οργανώσει ο “μελωμένος” και η “ζουζούνα” σε μια καφετέρια στο Θησείο την περασμένη Κυριακή 16-3-08.

Δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με άτομα που ξέραμε μόνο διαδικτυακά και άλλα καθόλου, κυρίως να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που μέσα από τα γραπτά του καταθέτει κομμάτι απο τον εαυτό και την σκέψη του. 

Με τα μπλοκάκια και τα αυτοκόλλητα άβαταρ -που τόσο όμορφα έφτιαξε και μοίρασε η “ζουζούνα”- ο καθένας έγραφε μια αφιέρωση-σχόλιο για τον άλλο κι έμοιαζε να κινείται στο χώρο ένα ζωντανό blog σπάζοντας τις αμηχανίες.

Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη συνάντηση και άτομα που θα το ήθελαν αρκετά και εγώ προσωπικά και όλοι θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Ελπίζω να συναντηθούμε  στην επόμενη πρωτοβουλία.

Αν κάτι μου έμεινε ανεξίτηλο από αυτή τη μέρα ήταν τα λαμπερά χαμόγελα που συνάντησα. Φεύγοντας πήρα μαζί μου μια γεύση από  γλυκειά σοκολάτα. Είναι η γεύση που σου αφήνουν τα μπλογκς όταν σε ταξιδεύουν στον κόσμο τους και στην ψυχή τους. Την ίδια γεύση έχεις όταν βλέπεις ότι τα πρόσωπα που τα γράφουν τώρα σου χαμογελάνε δεν είναι “αέρας” μπορείς να τα αγγίξεις και να τα κουβεντιάσεις.

94 σχόλια

  1. Ενα χαμόγελο που δεν λέει να φύγει, για σένα. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολυ !!

  2. Πάντως αυτή η ιδέα της ζουζούνας με τα μπλοκάκια και τα άβαταρ ήταν απίστευτα καλή!
    Θέλω το μπλοκάκι μου κι εγώώώ…. :cry:
    Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι κι εγώ εκεί!

  3. @ Να σαι καλά ζουζούνα να έχεις τόσο καλές ιδέες σαν την κυριακάτικη και να μας μαζεύεις.

  4. @ Νεραιδούλα μου, ελπίζω την επόμενη φορά έστω και με το κοριτσάκι σου μαζί να σε έχω δίπλα μου. Αμα βρεθούμε θα σου δείξω τι έχουν γραψει στο δικό μου μπλοκάκι. Πολύ καλή η ιδέα και αρκετά πρωτότυπη της ζουζούνας. Φιλιά

  5. Βασίλη μου επιτρέπεις να απαντήσω στο νεραϊδοσκονάκι.
    Καλή μου, βάλε φαντασία να δουλέψει. Εσύ το μπλογκ. το Θησείο το ποστ. Το μπλοκάκι, τα σχόλια με λευκές σελίδες. Οι υπογραφές μας, τα σχόλιά μας στο ποστ του άλλου!!!!!

  6. Αχ,Βασίλη μου,ζήλεψα!Η επαφή, με όλες τις αισθήσεις,δε συγξρίνεται με τίποτα!!!
    Πολύ καλή πρωτοβουλία και φυσικά αξίζει να την επαναλάβετε!
    Από την άλλη,μήπως κάποια πράγματα απομυθοποιούνται μ’αυτό τον τρόπο; Όχι,φυσικά πως η απομυθοποίηση θεωρείται απαραιτήτως αρνητική!

    φιλιά:))

  7. Γειάσου καλέ μου Βασίλη…ναί,είναι πολύ όμορφες αυτές οι πρωτοβουλίες…και κάπου μ αρέσει πρωσοπικά και μένα (χίιιιιχι χιχιίχι!!!)αυτό το μυστύριο που υπάρχει πίσω από αυτό που γράφει αυτό το άτομο που μιλάς μαζί του…(πώς είναι,το πρώσοπό του,τα μάτια του,το χαμόγελό του…)και όταν τελικά αυτό ‘λύνεται’και βλέπεις και κάτι ιδιαίτερα γλυκό και όμορφο!! είναι πολύ ωραία..πολύ καλή η ιδέα της Ζουζούνας μας….πολύ όμορφη…Αθανασία.

  8. ωχ ωχ ωχ βλεπω οτι αρχιζετε σιγα σιγα να κανετε το δωρο σας στη ζουζουνα, και φυσικα ζηλευω που δεν ημουν εκει και που δεν μπορεσα να ερθω λογω δουλειας!!αλλα απο την αλλη δε ζηλευω τοσο πολυ γιατι νομιζω οτι δε θα σταματησουμε εδω, νομιζω οτι αυτο θα επαναληφθει!!!
    και το ελπιζω κιολας!

  9. xaxa.. καλό ήταν να το ξανακάνουμε..:):)
    Την καλησπέρα μου:):)

  10. @ Ζουζούνα, η νεραϊδόσκονη ήθελε να βρεθει εκεί κοντά μας όπως είμασταν εμείς, όλα τα άλλα είναι όμορφα αλλά δεν είναι το ίδιο

  11. Όταν μιλάς με κάποιον φτιάχνεις μια “εικόνα” για τον εαυτό του. Το ευχάριστο είναι όταν διαπιτώνεις ότι δεν έχεις κάνει λάθος στις προβλέψεις σου. Αυτό μου έμεινε από τη συνάντηση. Μια οικιότητα, λες και ο κάθε ένας γνώριζε τον άλλο πολύ καιρό και …πολύ καλά.

    Χάρηκα Βασίλη για τη γνωριμία.

  12. @ Ψυχή μου το ξέρεις, ότι αν ήταν δική μου η πρωτοβουλία θα σε καλούσα απο τις πρώτες, δεν ηθελα όμως να κάνω δική μου την εκδήλωση, την επόμενη φορά όμως θα σου στείλω εγω την πρόσκληση και αν μπορείς θα χαρώ να σε δω. Απομυθοποίηση υπάρχει αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ο μύθος συντηρείται. Εξάλλου δεν βρισκόμαστε και με πολλούς, υπάρχουν άλλοι και περισσότεροι να ζήσουμε τον μύθο. Να σου πω με το πολύ δήθεν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, καλό είναι να διαπιστώνεις από κοντα απλά την ύπαρξη του άλλου μπλογκερ κι αν μπορει να σε πείσει για την αυθεντικότητά του. Είναι κι αυτό μια πρόκληση. Φιλιά.

  13. @ Αθανασία μου, θες να σε καλέσω την επόμενη φορά; Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ. Εξάλλου είσαι περίπου μπλογκερ κι εσυ, αν και ως τότε πιστευω να έχεις ανοίξει μπλογκ οπότε να είμαστε καλυμμένοι και με τους τύπους. Αναλαμβάνω μάλιστα να έρθω να σε πάρω όπου και να ‘σαι και να με συνοδεύσεις. Φιλιά πολλά.

  14. σαν ο μύθος συναντιέται με την πραγματικότητα,
    είναι στο χέρι μας να αφήσουμε τον μικρό δράκο
    να παίζει στις παλάμες μας…

    χαίρομαι που πέρασες όμορφα στην συνάντησή σας…
    εύχομαι να το επαναλάβετε…:)

    καλό απόγευμα!

  15. @ Εσυ ψιθυράκι μου ήσουν ήδη καλεσμένη και περίμενα να σε δω, αλλά λόγω δουλειάς δεν τα κατάφερες. Την επόμενη φορά λοιπόν, πιστεύω να τα πούμε κι από κοντά. Φιλιά πολλά

  16. @ Κoulpa φίλε μου, καλά ήταν είχαμε και χιούμορ και καλό κλίμα γενικά, να το ξανακάνουμε και με άλλο κόσμο.

  17. @ Φίλε μου Radio Marconi, εγω ήμουν από αυτους που δεν σε είχαν επισκεφτει μέχρι την Κυριακή, όμως διαπίστωσα την προσωπική σου αξία σαν άτομο και σαν προσωπικότητα. Ο παραλληλισμός μπλογκ και ανθρώπου που κρύβεται από πίσω είναι από μόνος του μαγικός και περισσότερο όμορφος όταν διαπιστώσεις τη ταύτιση γραπτού και εικόνας. Καλό σου βραδυ.

  18. @ Γωγώ μου πάντα ένας δράκος κρυμμένος υπάρχει ακόμα και στις προσωπικές ζωές μας, ένα περιθώριο να ξεφευγουμε στο ταξίδι του μύθου. Όμορφα ήταν. Φιλιά πολλά

  19. Μπράβο, πολύ ωραία η ιδέα σας
    Μπράβο που την αξιοποιήσατε και περάσατε όμορφα και ακόμα πολύ όμορφη η γεύση που σας άφησε. Κρατήστε την , σάμπως τίποτα καλύτερο από τη σοκολάτα??!

  20. και γλυκειά σοκολάτα, και ωραία ζουζουνομπλογκάκια, και καλή παρέα!Γρουμφ! Και εγώ την άλλη φορά! Μακάρινα κανοιστεί σύντομα και να μη προκύψει πάλι υποχρέωση!

    Φιλιά πολλά Δον μου :)

    υγ από το σπίτι σήμερα..

  21. Βασίληηηηηηη, θα σου τραβήξω το αυτάκι.
    Δεν είπαμε στην αρχική πρόσκληση, καλέστε και όποιον εσείς νομίζετε, μόνο ενημερώστε μας για τον αριθμό ατόμων να ξέρουμε να κλείσουμε τον χώρο? Ααααα, μας κρύβεις τους φίλους σου ε?
    “Ψυχή μου το ξέρεις’, άς τον να λέει. Θα φροντίσω εγώ την επόμενη φορά…..

  22. Μπράβο παιδιά! Πολύ όμορφες αυτές οι συναντήσεις! Όχι για να μη λένε ότι το διαδίκτυο αποξενώνει τους ανθρώπους!
    Τους φέρνει κοντά και τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν άλλους αξιόλογους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέρονται!
    Άντε και να πληθαίνουν οι συναντήσεις!
    Αλήθεια, το επόμενο μπλογκοπάρτυ πότε είναι; ξέρει κανείς;

  23. Ρε παιδιά, εγώ περίμενα να ξενερώσετε κι εσείς περάσατε τέλεια;
    Ζουζούνα, θέλω κι εγώ ζωγραφίτσα!

  24. Χα, χα, χα !!! Κύριε Ασκαρδαμυκτί μου ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. Μου κάνατε τον δύσκολο! Αφού δεν ξέρατε, πως προδιαγράφατε? Χα, χα, χα! Οχι, δεν είμαι κακιά, δεν ευχαριστιέμαι που ζηλεύετε. Λυπάμαι που δεν είσαστε εκεί.
    Ζωραφιτσα? Μα, δεν μου στείλατε το avatar σας ! Και το μπλοκάκι σας, δεν θα έχει αφιερώσεις. Την επόμενη φορά…… Υπομονή

  25. Λοιπν,προσωπικα,απο την Κυριακη και μετα,συνηδητοποιησα,
    πως αν εχεις ματια ανοιχτα,καποια πραγματα,μπορουν καλλιτερο
    να σε κανουν*νομιζω πως η γνωριμια μαζι σας και ειδικα με εναν
    τρελονεριτη,με κανει και θα με κανει καλλιτερο.
    Θα τα ξαναπουμε φιλε!Θα ερθουμε στα τρελα νερα να περασουμε ομορφα!

  26. Καλησπέρα κι από μένα! Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα της συνάντησης. Νομίζω στο τέλος είχαμε όλοι γεύση από γλυκιά σοκολάτα… κι ας νηστεύανε μερικοί! ;)

  27. Δηλαδή… γέμισε η καφετέρια… comments, ε; :P

    Να ομορφοπερνάτε πάντα

  28. @ Rain μου, ειμαι σιγουρος ότι αν βρεθούμε τα ίδια άτομα σε 3-4 μήνες θα περάσουμε ακόμα καλύτερα γιατί έχουμε ήδη γνωρισθεί. Μέχρι 20 άτομα είναι καλά πιστεύω, προλαβαίνεις μεσα σε 4 ώρες να τα πεις αλλά και να χαθείς ανάμεσά τους. Μακάρι όμως να ανοιξει ο κύκλος, (δεν είναι κάποιο κλαμπ) και να έχουμε και άλλα άτομα, ίσως να γίνει και από άλλο πυρήνα μια ανάλογη πρωτοβουλία. Φιλιά

  29. @ Περαστικά θαλασσένια μου, είσαι αρρωστούλα σήμερα. Μακάρι να ησουν την Κυριακή αλλά ξερω ότι οι υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν πάντα… Θα μπορούσα να είμαι τη θέση σου και γι αυτό σε νοιώθω. Αφού πέρασες καλά όμως την Κυριακή αυτό μετράει περισσότερο. Φιλιά πολλά.

  30. @ Έλα βρε ζουζούνα, αφου ξερεις ότι ο καθένας από μας έχει ένα δικό του ιδιαίτερο κόσμο, δεν ήταν εύκολο να ζητήσω για μια σειρά από άτομα να είναι στην συνάντηση. Στην πραγματικότητα καλεσμένος ήμουν και χαίρομαι που συνάντησα τόσο κόσμο, σε μια επόμενη συναντηση να καλέσουμε και άλλους και την “ψυχή μου” φυσικά που είναι από τις παλιότερες και πολύ αγαπημένες μου μπλογκερ. Γενικά από τα σχόλια μπορείς να καταλαβεις ποιοι ακόμα θέλουν να έρθουν σε μια φανερωση της ανωνυμίας. Να τους σημειώσουμε για την επόμενη φορά. Είσαι πολύ καλή στην οργάνωση κι έδωσες κέφι στην παρέα

  31. @ Ασκάρ, την επόμενη φορά θα σκεφτει η ζουζούνα κάποια άλλη έκπληξη και θα είναι ζωγραφιστή, ελπίζω να είσα εκεί, πάντως μέχρι 20 άτομα μέσα σε 4 ώρες καλά πάει και παραμένει ενωμένη η ομάδα. Καλό βραδυ

  32. Μμμμ…Βασιλακη μου εχασα που δεν σε γνωρισα απο κοντα ε? :)

    Οπως και ολους του αλλους…

    Μμμμμακιααα!!

  33. @ Φίλε μου σπιτόγατε, καλή είναι και μια μικρή απομυθοποίηση αλλά και για να βγαζουμε και την επαφή μας οι μπλογκερ σε προσωπικό επίπεδο. Για το μπλογκοπάρτυ έχω κι εγώ αγωνία, δεν ακουσα κάτι. Αλλά φαντάζομαι φέτος θα γίνει χαμός. Πέρισυ είχε γίνει τον Απρίλιο στη Μερσέντες στη Γλυφάδα

  34. @ Ζουζούνα ο κύριος ασκαρ δεν ξέρει επίσης ότι είχαμε πολύ όμορφες γυναικείες (και αντρικές φυσικά) παρουσίες και κυρίως χαμογελαστό κόσμο.

  35. @ Φίλε μου Κάβειρε να είσαι καλά, πάντα οι συζητήσεις οι ανοιχτές μας κάνουν καλύτερους. Κι σε μας τους τρελονερίτες οι καλοί μείναμε λίγοι… Καλό βραδυ

  36. @ Φίλε μου Αντώνιε, χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα από κοντά και διαπίστωσα πόσο αυθεντικός είσαι. Η σοκολάτα είναι γλυκειά και για τους νηστεύσαντες και για τους μη. Στην καρδιά ειναι η γλύκα.

  37. @ Μαριλία μου, η αίθουσα γέμισε χαμόγελα, κόμεντς και πίστεψέ με, πολλές ζεστές και ανοιχτές αγκαλιές.

  38. @ Candy μου ζαχαρένια, τι να σου κάνω, εγώ εκεί ήμουν και το ήξερες. Δεν ξέρω αν έχασες, θα δοθεί όμως κάποια άλλη ευκαιρία να γνωριστούμε

  39. Bασιλακη μου το ειχα ξεχασει κι οταν ειδα το μειλ του Μελομενου ηταν Δευτερα πρωι…
    :(
    Σε φιλω πολυ πολυ

  40. Δεν πειράζει Candy, ειλικρινά, αλλά όταν άκουσα ότι πήρες κι εσυ πρόσκληση το χάρηκα. Φιλια καλό σου βραδυ.

  41. ευγε ! πάντα τέτοια :) !!!

    Έχω ποστάρει το ντοκιμαντέρ ΖEITGEIST, αν δεν το έχει δει ΔΕΣ ΤΟ ! ! ΕΠΕΙΓΟΝ ! αν το έχεις δει θα ήθελα την άποψη σου ! Φιλιά

  42. Τι πάθατε σήμερα βρε παιδιά; Τράβηξα μια πρώτη συγκίνηση στου Koulpa, ήρθα μετά κι από δω και μ’ αποτέλειωσες!
    Να περνάμε πάντα τόσο όμορφα, Βασίλη μου. Φιλάκια! :D

  43. @ Lockheart φίλε μου Σπύρο να σαι καλά θα το δω, καλημέρα

  44. @ Μαρία μου μικρή (ανάλογα) αλλά και πολύ γλυκειά, καλημέρα.Να περνάμε πάντα όμορφα, με χαμόγελα και με αυτές τις μικρές συγκινήσεις. Φιλιά πολλά

  45. Ωραία πρωτοβουλία! Οσο για την Σοκολάτα… μου φάινεται ότι φταίει ότι την ήπιες όλη… :)

  46. στην επόμενη συνάντηση σύντομα!
    με πιο πολλά χαμόγελα και εκπλήξεις :)
    ήταν να μην γίνει η αρχή!
    καλή σου μέρα

  47. Δεν ήταν μόνο η ιδέα μου τελικά ;-)

  48. Καλημέρα γλυκέ πορτοκαλένιε! :)

  49. Μπράβο παιδιά χαίρομαι που περάσατε όμορφα, άντε να κάνετε και καμιά εκδρομή.

  50. @ Χεχε! Αννα μου, αν κρίνεις από το φλυτζάνι που βλέπεις δίπλα μου στη φωτό, αυτό είχε καπουτσίνο με σαντιγύ, η σοκολάτα ήταν στους-στις μπλογκερ που συνάντησα. Φιλιά πολλά.

  51. @ Μελωμένε μού αρέσεις… Να ξαναγίνει με περισσότερες ιδέες η συνάντηση, ίσως σαν πάρτυ με πολλά χάπενιγκ. Ωραια περάσαμε.

  52. @ An -Lu καλώς ήρθες στο “Get a life”… Χάρηκα ιδιαίτερα από τη γνωριμία μας και από το όμορφο μπλογκ σου. Θα τα λέμε.

  53. @ Νεραϊδούλα μου, καλό μεσημέρι γλυκειά μου ;)

  54. Xαίρομαι που περασατε καλα αν και μενα με τρελαινουν πια τα πολλα ατομα, γι αυτο προτιμω συναντησεις των 3-4 ατομων.
    Ειναι ομως ομορφη εμπειρία για καποιον που δεν την εχει ξαναζησει.
    Παρολα αυτα εγω επωφεληθηκα εκεινη τη μερα ! χεχε :-)

  55. @ Ψυχή μου, μακάρι να θέλεις να έρθεις κι συ στην επόμενη συγκέντρωση και να γνωριστούμε, δεν ξέρω αν είσαι και στην Αθήνα, για εκδρομή κι αυτό ειπώθηκε όπως και για κλάμπιγκ αλλά ξέρω ότι είναι πιο δύσκολα. Στείλε μου μεηλ. Φιλιά

  56. @ Μαρία πορτοκαλένια μου, είδες πώς τελικά ήρθαν τα πραγματα; Για μένα ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σε μπλογκοσυνάντηση και μπορώ να πω ότι ήταν γλυκειά η γευση. Ώστε επωφελήθηκες εκείνη την ημέρα; ;)

  57. Ελπίζω την επόμενη φορά να επωφεληθώ και εγώ χιχι!

    φιλιά Δον μου!

  58. @ Δόνα μου θαλασσένια εγώ όσο δεν φανταζεσαι :) Φιλιά πολλά

  59. Βασίλη εύχομαι να τα πούμε σύντομα ξανά από κοντά !!!!
    Δεν μπορώ να γράψω γιατί έχει χαλάσει ο υπολογιστής και μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!!!!!
    Μόνο σχόλια μπορώ να αφήσω
    Πάντως περάσαμε πολύ καλά και στην επόμενη συνάντηση καλύτερα !!!!!!

  60. “Eυτυχισμένη σοκολάτα, που, αφού γυρίζει τον κόσμο μέσα απο τα χαμόγελα των γυναικών, βρίσκει το θάνατο στο ηδονικό και γλυκό φιλί που της δίνουν τα χείλη τους”.
    Ζαν Αντελμ Μπριγιά Σαβαρέν, 1826

  61. Ήμουν και γω εκεί!!! :P Και τους ευχαριστώ όλους!!! Πέρασα ένα τέλειο πρωινό!! Βασίλη μου, χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!! Θα χαρώ πολύ, να βρεθώ πάλι στην παρέα σας… Πολλά χαμόγελα αφιερωμένα!!!

  62. Αφήνω καλησπέρα και καλημέρα μαζί στην παρέα, την οποία με μεγάλη μου χαρά την βρίσκω χαρούμενη και χαμογελαστή

  63. Bασιλη καλησπερα.Πιστευω θα ηταν πολυ ομορφη η συναντηση σας.Δεν ξερω αν μετα μπορεις να γραφεις αληθινα οταν εχεις γνωρισει το προσωπο που επικοινωνεις.Καποια στιγμη θα ηθελα να συναντησω τους συνταξιδιωτες μου.Μεχρι τοτε ας μεινουμε στην εικονα που εχει δημιουργησει ο ενας για τον αλλο.

  64. @ Anammella μου, ήταν μια φωτεινή μέρα στο Θησείο και από σένα πιο ειδικά έχω τις πιο όμορφες εντυπώσεις. Είναι το πιο μαγικό απ’ όλα όταν διαπιστώνεις την αυθεντικότητα των χαρακτήρων. Χάρηκα πραγματικά και περιμένω την επόμενη “μάζωξη” να τα ξαναπούμε

  65. @ Ζουζούνα, για να το λέει ο Σαβαρέν…είναι γλυκειά η γεύση που σου μένει από τα χαμόγελα που αντικρύζεις ή από το φιλί τους. Αν είναι και ηδονικό ακόμα περισσότερο.

  66. @ Fira μου κι εγω χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και νομίζω ότι φάνηκε… όμως δεν γινόταν διαφορετικά, είσαι ένα γλυκό και χαμογελαστό πλάσμα όπως και όλη η παρέα. Με εντυπωσίασαν τα σχόλιά σου στα μπλοκάκια, πολύ ζωντανά. Φιλιά κι αγκαλιές

  67. @ Freedula μου, καλημέρα, να είσαι καλά, μακάρι να τα πούμε και από κοντά κι ας χαθει λίγο η μαγεία, πόσο πια διαφορετικοί και ψεύτικοι να είμαστε… Φιλιά

  68. @ Λικεράκι μου, όπως είπα και στη freedula, μπορεί να χαθεί η μαγεία της ανωνυμίας, όμως σκέψου ότι μπορείς να κερδίσεις μια ουσιαστική φιλία με κάποιον “συνταξιδιώτη” σου που έχεις ήδη εκτιμήσει την ψυχή του μέσα από τα κείμενα κι εκείνος το ίδιο. Μου έχει συμβεί πέρα από την κυριακάτικη συνάντηση και είναι το ίδιο μαγική η αίσθηση. Την επόμενη φορά που θα κανονισθεί κάτι τέτοιο θα σε ενημερώσω και ανάλογα με το πόσο έτοιμη θα αισθάνεσαι μέσα σου, πράττεις. Φιλιά πολλά.

  69. Καλημέρα συνταξιδιώτη!! :)

  70. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αν και δεν είμαι μία μπλόκερ, αλλά μία ρομαντική σχολιατσού που πραγματικά από ψυχής αν κάτι με αγγίξει σε αυτά που γράφεται αφήνω τις σκέψεις μου όποτε βρω χρόνο. Καλό Σαββατοκύριακο.

  71. Αφού περάσατε όμορφα, αυτό τα λέει όλα. Καλή σου μέρα Βασίλη που μου έβαλες ιδέες, να πιω μια περιποιημένη σοκολάτα, σήμερα που το απαιτεί και η συννεφιά…

  72. Θα συμφωνήσω με τη Φεγγαρένια!! Και ένα σουφλέ σοκολάτας δεν θα με χάλαγε!! Προς το παρόν μασουλάω ένα κομμάτι Ύγείας Παυλίδη!!

    καλημέρα ΔΟν μου!

  73. @ DiVa μου, στην επόμενη συγκέντρωση θα πάρεις πρόσκληση, φιλιά

  74. @ Καλό μεσημεράκι συνταξιδιώτισσα νεράιδα μου, φιλιά και αγκαλιές

  75. @ Ψυχή μου αγαπημένη, είσαι πολύ καιρό στην παρέα μου, ίσως η πιο παλιά “μόνο σχολιατζού”, για μένα είσαι πολύτιμη, γιατί ξέρω ότι γραφεις μόνο όταν σε αγγίζει κάτι και αυτό φαίνεται στην επικοινωνία μας και με συγκινεί. Είναι ίσως το σημαντικότερο στην ψυχρή ζωή που ζούμε να μπορείς να αγγίξεις με κάτι από σένα τη ψυχή του άλλου και να του χαρίσεις ένα χαμόγελο, χωρίς να του ζητάς κάτι και χωρίς υποχρέωση από σένα. Φιλί γλυκό.

  76. @ Φεγγαρένια μου κυρα, μια σοκολάτα ζεστή είναι ότι πρέπει τέτοια μέρα, ελπίζω στην επόμενη συγκέντρωση να είσαι “ελεύθερη” και να σε έχουμε στην παρέα.. :)

  77. @ Θαλασσένια μου, σουφλέ σοκολάτας; Μας τέλειωσες πάλι. Ξέρω ότι στις σοκολάτες υγείας έχεις μια αδυναμία… Καλό μεσημεράκι και φιλιά πολλά.

  78. Ηταν τόσο γλυκειά η σοκολάτα τελικα, Βασίλη μου ε? Χαίρομαι που συνέβαλα σ’ αυτό !!!

  79. @ Συνέβαλες γλυκο-ζουζούνα μου με το χαμόγελο και την ενεργητικότητά σου να κάνεις πιο ευχάριστη όλη την μέρα στις γειτονιές του Θησείου. Με γεια το νεο nick, να είσαι πάντα το ίδιο γλυκειά.

  80. Yπάρχει και η bitter Valhrona όμως η οποία είναι θαυμάσια !!! Αυτή την δοκίμασες?

  81. @ Καμιά δε δοκίμασα προσωπικά ζουζούνα, η ατμόσφαιρα με τους μπλόγκερς στο καφέ του Θησείου ήταν γλυκειά σαν σοκολάτα.

  82. Βασιλη θα ηθελα να με ενημερωσεις για την επομενη συναντηση.Που ξερεις μπορει να παρω το αεροπλανο και να ελθω να γνωρισω τους καινουργιους φιλους μου.

  83. @ Θα σου πω λικεράκι μου, είσαι βεβαια μακριά και μακάρι να μπορούσαμε να ερχόμασταν εμεις εκεί. Την λατρευω την Κρήτη και τα Χανιά περισσότερο. Φιλιά καλό βραδυ.

  84. Αχ μωρε μπραβο! Στην επομενη ελπιζω να τα καταφερω… Τα φιλια μου!

  85. @ Φάβα μου, εύχομαι να είμαι κι εγω στην επόμενη και να σε γνωρίσω. Καλημέρα, φιλιά

  86. Που ξερεις μπορει καποια φορα η συναντηση να γινει στα Χανια.
    Με μεγαλη χαρα θα σας υποδεχτω.

  87. @ Λικεράκι μου, για μαζική μπλογκοσυνάντηση μάλλον δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις, είναι όμως στα σχέδια μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ προσωπικά τα Χανιά. Φιλιά, καλημέρα

  88. Με συγκίνησες αγαπημένε μου Λάκωνα…Δάκρυσα και αιτία είναι το υπέροχο, τρυφερό και οικείο κείμενό σου και το σπουδαιότερο..διατί να το κρύβω άλλωστε, η ζήλεια, με την καλή έννοια πάντα…

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

  89. @ Γλαρένια μου, είσαι πολύ γλυκειά και απ’ την πλευρά μου τουλάχιστον θα είσαι καλεσμένη στην επόμενη συγκέντρωση που θα διοργανωθεί. Κι εμένα με συγκίνησε το σχόλιό σου. Φιλάκι

  90. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
    Και εγώ με την ίδια γεύση έφυγα.
    Τό λέω και θα το λέω με κάθε ευκαιρία.
    Ηταν για εμένα ένα Κυριακάτικο πρωινό που δεν θά ξεχάσω ποτέ
    Καλη εβδομάδα

  91. Να σαι καλά Αλέξη. Χάρηκα ειλικρινά που σε γνώρισα. Καλή εβδομάδα και σε σένα

  92. Καλησπερα Βασιλη μου,
    μου ελειψε αφανταστα η παρεουλα μας εδω…Ποσο χαιρομαι για αυτη την συναντηση.Η γευση σοκολατας δεν μεσα απο τα μηνυματα ολων σας σχεδον μου γινε αισθητη..!!
    Παντα τοσο ομορφες στιγμες…
    Δεν ξερω γιατι μα διαβαζοντας το ποστ σου δακρυσα..μαλλον η διαθεση και η κουραση θα φταιει..
    Καλο σ/κ καλε μου να εχεις.
    Ελπιζω να καταφερω να ερχομαι ποιο συχνα στις ζεστες γωνιτσες σας.

  93. Καλησπέρα ζουφίτσα μου. Ελπίζω να είσαι καλά και χαίρομαι που ξαναγύρισες στην παρέα… Μακάρι να είμαστε καλά να συναντιόμαστε όλοι οι φίλοι μπλόγκερς και να κάνουμε πιο αληθινή και προσεγγίσιμη την επαφή μας. Φιλιά πολλά και σε σένα, όποτε μπορείς να έρχεσαι.

Υποβολή απάντησης