Μια εξαιρετική τιμή έγινε στο συλλογικό μας e-book που κυκλοφόρησε πέρισυ με τίτλο  «Δήγμα γραφής» – Μια ντουζίνα και τρία διηγήματα» αφού επιλέχθηκε για υποψήφιο στην κατηγορία «Συγγραφικό έργο 2011« στους τίτλους e-awards .

Τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου e-awards είναι μια διοργάνωση με αντικείμενο την αναγνώριση και διάκριση της προσφοράς των ανθρώπων που παρουσιάζουν το βέλτιστο διαδικτυακό περιεχόμενο κατά το χρονικό διάστημα του προηγούμενου ημερολογιακού έτους.

Οι συνολικές προτάσεις που έφτασαν στην Κριτική Επιτροπή για όλες τις κατηγορίες έφτασαν τον αριθμό 1882, δείγμα του υψηλού ενδιαφέροντος αλλά και της αξίας της διοργάνωσης.

Το «Δήγμα Γραφής» είναι υποψήφιο ανάμεσα σε δύο ακόμα έργα που μάλιστα είναι καλών φίλων του Δήμου Χλωπτσιούδη και του Στέφανου Λίβου και στους οποίους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου συγγραφικού έργου 2011 αλλά και σε όλες τις κατηγορίες θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαίου και είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε εσάς τους φίλους αναγνώστες αλλά και διαδικτυακούς χρήστες στο σάιτ των e-awards με μόνη προϋπόθεση την εγγραφή ως μέλος στο σάιτ. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Αν σας άρεσε το «Δήγμα Γραφής» μας ζητάμε την υποστήριξή σας.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές.

ΥΓ. Βίντεο από την παρουσίαση των e-awards στην εκπομπή ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ με την Πόπη Τσαπανίδου.

Advertisements