Είναι ένα ενημερωτικό για την νέα συγγραφική καινοτομική πρωτοβουλία του Γιάννη Φαρσάρη.. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο σε όσα τόσο αναλυτικά έγραψε ο φίλος μου ο Τελευταίος. Απλά αναδημοσιεύω το άρθρο του. Στο #244 είναι η δική μου συμμετοχή.. Καλή Ανάγνωση, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! B.Π.

Τελευταίος ... πάντα

Σε μια ανάσα από τις καλοκαιρινές διακοπές, μια μικρή (μόνο) επαναφορά στην πραγματικότητα για να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες, είδα πως ο Γιάννης Φαρσάρης έκανε πάλι το θαύμα του! Αρκετό καιρό πριν είχε την έξυπνη ιδέα να προσκαλέσει όποιον ήθελε να συμμετέχει στη συγγραφή ενός διηγήματος με 140 χαρακτήρες! Όχι λέξεις, χαρακτήρες…  Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο για να μην πω αδύνατο αλλά μαζί και εξαιρετικά ενδιαφέρον! Συμμετείχα στην πρόκληση – πρόσκλησή του και σήμερα τα αποτελέσματα τελεσφόρησαν σε μια πολύ προσεγμένη έκδοση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Η συλλογή tweeet_stories αποτελείται από 371 μικροδιηγήματα, τα οποία διαβάζονται… ήθελα να πω γρήγορα αλλά δε θα είμαι ακριβής, αν πω εύκολα, πάλι δε θα είμαι σωστός. Η μεγάλη συμπύκνωση των ιστοριών – ιδεών πίσω από κάθε διήγημα κάνει τον αναγνώστη να κοντοστέκεται διαρκώς και να σκέφτεται. Με κάποια θα γελάσει, με άλλα πάλι θα προβληματιστεί. Ορισμένα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 103 επιπλέον λέξεις

Advertisements